torsdag 17 oktober 2013

bloggens nya kläder

Hej och välkommen till min blogg 2,0. Det är en uppdatering av det tidigare fröken pimpinell som jag haft sedan 2010. Eftersom jag har en ny adress hoppas jag att ni ska hitta hit istället. Denna blogg kommer som den tidigare att handla om loppisfynd, min utstyrslar och annat jag gillar. Jag tänkte presentera mig närmare lite senare.

Jag tänkte också ha en liten tävling för den nya bloggen. Denna nyckelring är vad som lottas ut, det du gör är att kommentera detta inlägg med namn och e-mail. Om du vill dubbla dina chanser att vinna kan du tipsa på din blogg och länka till detta, skriv till det i kommentaren så att jag vet! Tävlingen håller på till och med 24/10, om en vecka och 25/10 presenterar jag vinnaren.

Hoppas ni ska trivas med den nya bloggen, Välkomna!a Bientôt!


7 kommentarer:

 1. Åh, vad fin! Jag vill gärna vara med och tävla! Kram

  SvaraRadera
 2. Klart jag vill tävla om denna underbara sak:) Kram från Martina

  SvaraRadera
 3. Vad kul Amanda! Ska så klart följa dig här nu :)

  SvaraRadera
 4. Klart man är med och tävlar :)

  SvaraRadera
 5. Vill gärna vara med och tävla! Urfin ju! :)
  Dock hittar jag inte var jag ska skriva min mail utan att den syns för andra..

  SvaraRadera
 6. Jättefin! Den vill jag gärna vara med och tävla om! Roligt att du har ny blogg, har följt dig länge men är så himla dålig på att kommentera!

  SvaraRadera
 7. Å vad skoj, klart jag vill vara med och tävla. Med en sån nyckelring skulle jag känna mig som en prinsessa varje dag! Har ganska nyligen hittat till din blogg och jag stormtrivs!

  SvaraRadera