söndag 1 december 2013

lucka 1 - berätta om din stil

Som en del av Emily Dahls julkalender hakar jag på och skriver idag om min stil. Haka på ni med om ni har en blogg! Roligt initiativ av en spännande tjej!Min stil är nog precis som jag. För mig är det viktigt att älska mina kläder och känna att jag är fin. Jag gillar kontraster. Att kunna följa modet och plocka precis det jag gillar och sedan blanda det med allt annat jag gillar. Jag har tidigare alltid tyckt att mode är som ett tvång, men den perioden har mer och mer släppt. Inspirationen kan fortfarande komma därifrån.

Jag har väldigt lätt för att bli inspirerad, det kommer snabbt och jag är glad att kunna få inspireras så mycket som möjligt, även om det kanske inte alltid blir något av det, bara att jag håller en känsla inom mig, eller att jag kommer ihåg det tills vidare. Det kan vara en färgkombination, en jag just nu har med mig är mörkbrun och cerise. Jag äger inget mörkbrunt och inte så mycket cerise, men en dag kanske det kan bli något.

Om jag skulle beskriva min stil är det nog mycket 50-60-tal, den vida kjolen och smala midjan. Jag gillar även de smala pennkjolarna, även om de vida kjolarna har en större plats i min garderob. Folklore har börjat ta en stor plats i min garderob; rosor, broderier, spets och band. Grafiska mönster har också en stor plats i min garderob just nu. Speciellt i svart/vitt tillsammans med färger. Mönster är något som jag kan gräva ner mig i totalt. Rutor, prickar, rosor, blommor, ränder, penseldrag, rytm, stjärnor eller harlequin. Gärna allt tillsammans!


a Bientôt!

1 kommentar:

  1. du har verkligen en garderob som man skulle vilja botanisera i tänker jag. så mycket fint!

    SvaraRadera