lördag 14 december 2013

lucka 14 - berätta om din stil för ett år sedan

Lucka 14 i Emily Dahls julkalender coming up!


Min stil för ett år sedan såg ut ungefär såhär. Jag har kvar alla dessa kläder, och jag använder dem fortfarande. Jag hade långt hår med lugg, nu har jag page. Jag hade många saker i håret, nu har jag det också. Jag älskade färgen blå, idag är jag till exempel klädd i 7 nyanser av blått. Så skillnaden är inte jättestor, jag skaffar nya plagg ibland, men de passar ofta bra med mina gamla.

Något jag däremot vill ändra lite på är att ha mer och större smycken. Jag vill även skaffa fler separates, alltså ett ord för kjol, jumper och/eller kofta. Min garderob är precis som för ett år sedan i stort sett klänningsbaserad. Jag vill också gärna ha ännu mer färg, få bort mer och mer av det svarta jag så gärna har tillsammans med färg, och kombinera färg med färg.

Sminket är annars nästan exakt samma, ljusa läppar, eyeliner och massa mascara med ögonskugga till. Någon enorm förändring kommer nog inte att hända på ett tag, istället blir det nog snarare en utveckling av det jag har och älskar. Men vem vet? Kanske nästa år är klätt endast i coola acne-plagg eller minimalism? Jag har fel förr.
a Bientôt!1 kommentar:

  1. Så söt du ser ut :-) Jag gjorde också luckan nr 14. Du kan se den här:
    http://hippiechic.blogg.se/2013/december/door-no14.html

    Kram, Mia

    SvaraRadera