onsdag 18 december 2013

lucka 17 - berätta om hur du skulle sett ut om du fick drömma

Lucka 17 i Emily Dahls julkalender coming up!

Jag har många gånger funderat över detta, när missnöjet varit stort. Alltid kan en hitta något fel, men jag har verkligen arbetat med att acceptera hur jag ser ut. Det har kommit med åren, att man ser ut som man ser ut. Jag tror personligen inte på plastikkirurgi om det inte är någon funktion bakom, så att operera mig har aldrig varit ett alternativ.

Många gånger har jag funderat på hur det skulle vara att inte se ut som mig själv. Att ha lockigt hår istället för rakt, gröna ögon istället för blå, vara kort istället för lång. Men jag tror ändå att det är ganska trevligt att se ut som sig själv. Speciellt spännande är att se hur lik jag är mamma, även om jag själv tycker att jag är väldigt lik pappa.

Jag tycker också att det är spännande att tänka att jag aldrig kommer att se mig själv, jag kommer bara att se avbildningar och speglingar, men aldrig mig själv såsom andra ser mig. Sedan är det också spännande hur man kan ändra sitt utseende med några små knep, allt från att sätta upp luggen till att färga håret. Ja herregud utseendet, vilket pyssel!


a Bientôt!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar