lördag 7 december 2013

lucka 7 - berätta om en person som betytt mycket för dig

Lucka 7 i Emily Dahls julkalender coming up! Berätta om en person som betytt mycket för dig.Det är många personer som betytt mycket för mig. Man kan inte säga att någon betytt mest. Men en som verkligen har betytt mycket för mig är min man, Kalle. Eller Karl som han heter.
Vi har varit ihop 8 år av våra 24 år och i år gifta 1 år. Att gifta sig ung har inte varit min plan egentligen. Men när man varit ihop så länge och inte kan se sig med någon annan alls, då valde vi att gifta oss. Att bli make och fru, att ha en ring på fingret.

Kalle har alltid varit peppande men med en stor dos realism. Han är strategisk som få och han har en positiv attityd mot livet. Det är viktigt för mig. Han vet att han borde komma i tid eftersom jag alltid är steget före, kommer alltid minst 5 minuter innan utsatt tid. Han vet hur han ska parera när jag inte tror på mig själv för det gör ju han. Han säger varje dag att jag är fin. Jag vet att han gillar när jag engagerar mig i hans spel. Jag vet också att han gillar köttfärssås och spagetti och att han gillar att sortera istället för att städa. Han är min första kärlek och han betyder mycket för mig.


a Bientôt!1 kommentar:

  1. Det låter så härligt! Just nu vill jag inget hellre än att gifta mig med min fina kille, men det får vänta något år eller två. Ni ser förresten helt drömmiga och urfina ut!

    SvaraRadera