tisdag 14 oktober 2014

Allrakäraste läsare

Ett hej från mig! Det var länge sedan sist. Det har hänt en del. Jag har virrat bort mig, hittat tillbaka, jobbat i butik, slutat jobba i butik, börjat med drömjobbet som inredare/layoutare och härjat runt som vanligt. Jag har sålt halva min garderob och börjat om, haft en jobbig vår med svåra besked, som nu ser ut att ljusna. Jag och Kalle har firat 2 år som gifta och 9 år tillsammans. På bilden hade jag precis börjat på mitt drömjobb för någon månad sedan. Nu ser jag framåt mot nya utmaningar, kanske hittar ni mig här igen, eller genom ett annat medium.

Berätta gärna vad som hänt för er! Är så nyfiken!a Bientôt!

3 kommentarer:

  1. Åh, jag har undrat lite över din bloggtystnad! Skönt att få lite livstecken (även om jag sett sporadiska bilder på instagram). Och vad skönt att läsa att det börjar ljusna lite för er, vet inte vad som hänt men gläds ändå åt ljusare tillvaro.

    SvaraRadera
  2. Härligt att du är tillbaka, saknat dina inlägg även om jag följer dig instagram. Hoppas du mår bättre!

    SvaraRadera
  3. Åh vad kul att du är tillbaks! Jag har hittat kärleken sen sju månader tillbaks, haft min livs första betalda semester, varit i paris. Fyllt år och nu jobbar jag mest på och njuter av helgerna som går alldeles för fort.

    SvaraRadera